Sara Lännerström – Wait form me

Sara Lännerström, Wait for me, 28 april 2013

Wait for me – är en aktion och installation i stadsrummet. Tidigt på morgonen, precis när solen gick upp över Hisingen den 28 april var bilen, Frida, Maria och jag på väg ut för att installera mitt projekt Wait for me. Jag hade sytt måttanpassade dynor åt de små bänkarna i busskurerna, köpt och planterat om krukväxter till papperskorgarna utanför busskurerna och sytt draperier som skulle täcka reklamskyltarna. Jag hade förberett mig noga. Och lämnade lite av all den omsorg vi lägger ner på våra hem, åt den offentliga platsen.

Inredd busshållplats Hisingen

Inredd busshållplats med sittdynor och blommor

Stadsdel: Hisingen
Platser: Brunnsbotorget, Wieselgrensgatan, Friskväderstorget
Projektledare: Frida Yngström
Dokumentation foto: Frida Yngström

http://www.saralannerstrom.blogspot.se/